Shizu Hamono

Shizu Hamono

Shizu Hamono is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis in de kunst van het messen maken. Shizu Hamono is gevestigd in Seki City, Japan – een stad met een lange traditie van smeden en de thuisbasis van een aantal bekwame ambachtslieden – en produceert al meer dan 60 jaar hoogwaardige keukenmessen. Het bedrijf is zeer trots op zijn erfgoed, met zijn naam geïnspireerd op Saburo SIZU, een meester-ambachtsman uit de Edo-periode.

Zij streven ernaar messen te produceren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Met een focus op zowel functionaliteit als esthetiek heeft het bedrijf een reeks populaire messenseries ontwikkeld. De laatste jaren heeft Shizu Hamono ook erkenning gekregen voor zijn innovatieve broodsnijmessen, die zowel zachte als harde broden soepel kunnen snijden.

Bij Shizu Hamono is het team van ervaren ambachtslieden toegewijd aan het creëren van de beste keukenmessen voor zowel thuiskoks als professionele koks. Of u nu een praktisch en duurzaam mes zoekt voor dagelijks gebruik of een prachtig bewerkt stuk voor speciale gelegenheden, Shizu Hamono heeft een mes dat aan uw wensen voldoet.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0